Regio 27

Beste bezoeker,

Welkom op de site van de NFVF, regio 27, Brabant NO. Leuk dat u er bent. Op deze site willen we u meer van onze regio laten zien. Over onze plannen (agenda) en wat we hebben gedaan (video’s en foto’s). Een woordje van onze voorzitter completeert het geheel. Veel plezier met het bekijken.

Van de voorzitter:

Met een kleine terugblik  in de geschiedenis van onze regio , kunnen de leden of diegene die lid willen worden, wat informatie op doen over regio 27 N.O. Brabant.

Gestart in 1983 met een eerste bijeenkomst in Uden, groeide gestaag het ledenaantal. Al snel verhuisden we naar Odiliapeel waar zaal “de Beukenhof” ons clubhuis werd en nu nog steeds is. Odiliapeel was toen ook voor de meeste leden , een beetje het centrum van de regio. Wat men toen niet wist, is, dat uiteindelijk onze regionaam eigenlijk niet meer  klopt. In 1988 werd namelijk besloten dat een klein gedeelte van Gelderland bij onze regio welkom was. Vanaf Heeswijk-Dinther tot aan Nijmegen en vanaf Gemert tot rivier de Waal hebben we een groot gebied. Daarom kunnen we ook trots zijn met  hele mooie natuurgebieden in onze regio met name de Maashorst en een gedeelte van het land tussen Maas en Waal.

——————————————————————————————

Aangepast programma 2020:

26 juli, open dag bij Annie van der Heijden, Koffiestraat 27a Heeswijk-Dinther van 10:00 – 17:00

, 9 augustus open tuin bij Annie de Graaf-Mannaerts, Burg.Raijmakersstr. 177 Grave van 10:00 – 17:00

29 augustus wedstrijd bij Wim Spanbroek, Grippensteinsestr. 3a Velp-Grave 13:00-13:30 planten inleveren

Regio 27 evenementen aankomende 3 maanden

Geen evenementen deze maand.

(Kijk voor totaaloverzicht bij EVENEMENTEN/OPEN TUINEN/OPEN TUINEN TOTAAL. Of klik hier)