Regio 27

Beste bezoeker,

Welkom op de site van de NFVF, regio 27, Brabant NO. Leuk dat u er bent. Op deze site willen we u meer van onze regio laten zien. Over onze plannen (agenda) en wat we hebben gedaan (video’s en foto’s). Een woordje van onze voorzitter completeert het geheel. Veel plezier met het bekijken.

Van de voorzitter:

Met een kleine terugblik  in de geschiedenis van onze regio , kunnen de leden of diegene die lid willen worden, wat informatie op doen over regio 27 N.O. Brabant.

Gestart in 1983 met een eerste bijeenkomst in Uden, groeide gestaag het ledenaantal. Al snel verhuisden we naar Odiliapeel waar zaal “de Beukenhof” ons clubhuis werd en nu nog steeds is. Odiliapeel was toen ook voor de meeste leden , een beetje het centrum van de regio. Wat men toen niet wist, is, dat uiteindelijk onze regionaam eigenlijk niet meer  klopt. In 1988 werd namelijk besloten dat een klein gedeelte van Gelderland bij onze regio welkom was. Vanaf Heeswijk-Dinther tot aan Nijmegen en vanaf Gemert tot rivier de Waal hebben we een groot gebied. Daarom kunnen we ook trots zijn met  hele mooie natuurgebieden in onze regio met name de Maashorst en een gedeelte van het land tussen Maas en Waal.

——————————————————————————————

Beste fuchsiavrienden,

Allereerst wensen wij jullie fijne feestdagen en een gezond en bloemrijk 2020.

 

Op zaterdag 11 januari 2020 houden we onze kienmiddag.

Elk jaar is dit weer een gezellig begin van het nieuwe jaar.

Zaal ‘De Beukenhof’ in Odiliapeel is open vanaf 13.30 uur. We willen om 14.00 uur beginnen met kienen. De kosten voor het kienen bedragen € 1,50. per kienkaart.

Het zou fijn zijn als jullie vrienden of bekenden meebrengen die ook graag willen kienen.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd zegt het bekende gezegde.

In verband met het kopen van de prijzen willen we graag vooraf weten hoeveel personen er komen kienen. U kunt zich opgeven voor 30 december bij de secretaris J.Rijkers Brugstraat 9, 5469EA Erp; mailtje naar rijkers9@home.nl met als onderwerp kienen.

U kunt zich ook weer opgeven voor de fuchsiawedstrijd. We gaan een hanger opkweken voor de wedstrijd. We hebben weer een plant gevonden die het zeker waard is om in je tuin te hebben.

Bent u nieuwsgierig geworden? Doe dan zeker mee met de wedstrijd.

De potmaat waarin de plant opgekweekt moet worden is max. 25 cm (of Deense pot)

Alleen leden kunnen meedoen aan de wedstrijd.

 

Ook willen we jullie weer in de gelegenheid stellen om Peters-mest te bestellen.

Deze wordt uiteraard weer tegen kostprijs verkocht.

 

Wilt u a.u.b. de contributie op tijd betalen, als dit bedrag op 1 jan overgemaakt is krijgen wij de regiobijdrage van de landelijke vereniging.

En als u op tijd betaalt kunt u ook nog een waardebon winnen.

Regio 27 evenementen aankomende 3 maanden

(Kijk voor totaaloverzicht bij EVENEMENTEN/OPEN TUINEN/OPEN TUINEN TOTAAL. Of klik hier)