Regio 06

Toen bij ons het verzoek binnen kwam om iets te schrijven over de regio in de Fuchsiana moesten wij ons toch achter de oren krabben; het is nu corona-tijd, de regio activiteiten liggen stil. De fuchsia’s groeien wel als kool. En dat is het dan.

Onze vereniging bestaat thans uit ongeveer 80 leden en evenzoveel donateurs. Best een stevig aantal. Ook wij vergrijzen en aanwas van jeugdige leden is er nauwelijks. De laatste jaren bestonden onze activiteiten voornamelijk uit de goed bezochte ledenvergadering, onze onderlinge opkweekwedstrijd gekoppeld aan een lekker buffet, de goed bezochte Bingo en de Kerstmiddag.

Vorig jaar heeft ons clubblad de “Bellenbode” een update doorgemaakt wat door een ieder zeer wordt gewaardeerd. Er staan wat meer foto’s in en de inhoud is met vaste rubrieken uitgebreid.

Elk jaar worden door Arie Elsman cultivars naar de keuring gebracht. Is Ineke Wisselink druk met ons winkeltje en allerlei voorkomende verenigingszaken en beschikken beide over prachtige tuinen welke zij elk jaar voor het publiek opstellen.
Dan maar in ons archief gedoken, op zoek naar hoogtepunten. 2014 was wel een heel bijzonder jaar.
De door ons georganiseerde, wat later bleek de laatste Fuchsiashow 2014. Hoe begon het ook alweer? Jan van Houte (toenmalig lid van de ledenraad NKvF) bezocht toen op uitnodiging onze bestuursvergadering, ik citeer uit de notulen:

Meer lezen, klik hier

Evenementen aankomende 3 maanden Regio 06

Geen evenementen deze maand.

(Kijk voor totaaloverzicht bij EVENEMENTEN/OPEN TUINEN/OPEN TUINEN TOTAAL. Of klik hier)

Link voor de beheer service punt :