R27 van de voorzitter

Met in 1987 en 1992  show’s in Odiliapeel werd toen het ledenaantal flink uitgebreid.  Onze  laatste show werd in 1997 gehouden bij het kasteel van Wijchen . Deze show werd een groot succes en werd door vele Fuchsialiefhebbers bezocht.

Bij regio 27 staat gemoedelijkheid hoog in het vaandel en de leden dragen dit dan ook uit. Vanuit dat standpunt hebben we ook een hele goede band met regio 24 waarbij we samen de “keurmeesters” uit wisselen om op de wedstrijddag de planten te gaan keuren.  

Op onze open tuindagen wordt er lekker onder elkaar gekeuveld over bloemen en bijtjes en natuurlijk de Fuchsia.

Dit komt de onderlinge verstandhouding ook ten goede. Niet te vergeten is onze jaarlijkse reis, dat ook steeds echt een dagje uit is.  Vaak wordt er “uitgeweken” naar België om daar shows te bezichtigen , omdat men het daar gezellig en bourgondisch vind , om te verblijven

Het bestuur blijft altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zo kan men voortaan met de onderlinge wedstrijdmiddag na afloop , heerlijk genieten van een BBQ , als men dat wil.

Met een lid in ons midden die onze site op wil en kan zetten , gaat er voor onze regio ook een bron van informatie open. Hopelijk gaan velen onze site bekijken om zo op de hoogte te komen van het reilen en zeilen in regio 27 of om eens een keer ( terug) te kijken in de fotocollectie.  

Wij staan altijd klaar om u eventueel alle info te verstrekken.

Voorzitter,

Johan de Visser.