Vriendendag 2022

 

 

 

 

 

 

Vriendendag Nederlandse Kring van Fuchsiavrienden op 27 augustus 2022.

Ben je een bloemenliefhebber en wil je van april tot en met oktober bloeiende plant in je tuin hebben? Maak dan kennis met fuchsia’s op 27 augustus 2022 tijdens de Vriendendag van de Nederlandse Kring van Fuchsiavrienden (NKvF).

Tijdens deze dag kunt je getuige zijn van de landelijke plantenwedstrijden, fotowedstrijd, de keuring van nieuwe soorten fuchsia’s, een lezing bijwonen over het veredelen van fuchsia’s en de presentatie van het nieuwe fuchsiaboek “Veredeling van fuchsia’s“ geschreven door Gerard Rosema en Sierd Zijlstra, beiden lid van de veredelingsgroep van de NKvF.

Enthousiast geworden?

Voor vragen e.d. over het hebben en houden van fuchsia’s (botanische en cultivars) kun je terecht bij diverse stands van de NKvF en kun je je aanmelden als lid.

Tevens kun je bij de stand van kwekerij Van der Velde fuchsiaplanten aanschaffen. Er is een ruime hoeveelheid van fuchsiaplanten aanwezig.

Mocht je nu al nieuwsgierig zijn wat fuchsia’s voor planten zijn en de schitterende bloemen willen zien dan kun je dat doen op de website van de NKvF, https://www.nkvf.nl

Leave a Reply

CAPTCHA


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.