Vriendendag 2019

Dit jaar waren we te gast bij Gerrit en Esther van der Velde in Heerde.

Ondanks dat de weersvooruitzichten niet al te goed waren mochten we niet klagen, af en toe een klein buitje verder was het schitterend weer.

Deze Vriendendag was iets anders opgezet dan andere jaren, maar Tiny van de Sande en Coen Bakker hebben er toch iets moois van gemaakt. Ondanks dat het bezoekers aantal iets minder was dan voorgaande jaren was de boventoon dat het erg gezellig was en we hebben deze dag dan ook veel gelachen. Maar het hoogtepunt van de Vriendendag is voor mij toch altijd de jubilarissen en dat waren dit jaar 5 dames.  Zij kregen een vergulde fuchsiahanger en een mooi boeket bloemen uitgereikt. Tot slot Tiny en Coen bedankt voor deze gezellige Vriendendag.

 

Cor van Empel.

Leave a Reply

CAPTCHA


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.