Oorkonde Herman de Graaff

Op 19 januari 2019 heeft de voorzitter van de NKvF, Cor van Empel, in aanwezigheid van het voltallige hoofdbestuur, de redactieleden van Fuchsiana en de voorzitter van regio 17 (Rijnland), aan de heer Herman de Graaff de oorkonde overhandigd die behoort bij zijn benoeming tot erelid van de NKvF.

Zijn vrouw Loeky kreeg een mooie bos bloemen overhandigd.
Tevens werd door mevrouw Tiny van de Sande, voorzitter van de botanische groep, aandacht besteed aan de verdiensten gedurende vele jaren van Herman de Graaff voor de botanische groep. Als blijk van waardering daarvoor overhandigde zij hem een enveloppe met inhoud.
De oorkonde is getekend door de heer Aat van Wijk.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

CAPTCHA


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.