Eerbetoon Samke

“Samke” wederom in de prijzen gevallen.

Al een aantal jaren valt Dhr G.Stals als fuchsia liefhebber in de prijzen met “Samke”.  Als webmaster is deze fuchsia mij heel bekend omdat deze gekweekt is door mijn vader Frans van der Vorst en genoemd naar mijn kinderen Samantha en Kevin.

Gezien dat ik sinds kort na een aantal jaren weer terug ben bij de NKvF en op de vriendendag aanwezig was om de website te promoten heb ik de gelegenheid aangegrepen om mits “Samke” mee zou doen aan de wedstrijd en in de prijzen zou vallen deze door mij moeder uit te laten rijken als eerbetoon aan mijn vader.
Na uitleg en overleg met Aart Muit (de organisator van regio 8) stemde hij daar gelukkig mee in. Zoals al een aantal jaren viel “Samke” ook dit jaar weer in de prijzen en werd mijn moeder Betsy van der Vorst die ook uiteraard wou zien wat “Samke” dit jaar weer zou doen behoorlijk verrast om de prijs uit te mogen rijken.

Namens mij dank ik dan ook bij deze Aart Muit van Regio 8 dat wij dit nog mee mochten maken.

Ton van der Vorst (NKvF webmaster)

Leave a Reply

CAPTCHA