Eerbetoon ‘Samke’

‘Samke’ wederom in de prijzen gevallen!

Al een aantal jaren valt de heer G. Stals als fuchsialiefhebber in de prijzen met “Samke”.  Als webmaster is deze fuchsia mij heel bekend omdat deze gekweekt is door mijn vader Frans van der Vorst en genoemd naar mijn kinderen Samantha en Kevin.

Gezien het feit dat ik sinds kort, na een aantal jaren afwezigheid, weer terug ben bij de NKvF en op de Vriendendag aanwezig was om de website te promoten heb ik de gelegenheid aangegrepen te proberen om, mits “Samke” mee zou doen aan de wedstrijd en in de prijzen zou vallen, de prijs door mijn moeder te laten uitreiken. Dit als eerbetoon aan mijn vader.
Na uitleg en overleg met Aart Muit (de organisator van regio 8) stemde hij daar gelukkig mee in. Zoals al een aantal jaren viel “Samke” ook dit jaar weer in de prijzen.  Mijn moeder, Betsy van der Vorst, die ook uiteraard wou zien wat “Samke” dit jaar weer zou doen, werd behoorlijk verrast dat zij de prijs uit mocht reiken.

Mede namens mijn moeder dank ik dan ook bij deze Aart Muit van Regio 8 dat wij dit nog mochten meemaken.

Ton van der Vorst (NKvF webmaster)

Leave a Reply

CAPTCHA


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.