vd Webmaster (2-21)

Als webmaster werk ik met diverse bestuursleden, maar ook zo een enkele keer met een enthousiaste lid van de vereniging samen. En zo nu en dan komen goede ideeën naar voren ter verbetering van de website.
Zo proberen we ondanks de zeer rustige periode de website toch aantrekkelijk en dynamisch te maken, maar dat valt niet altijd mee.
Zo hebben we al een aantal rubrieken aan u uitgelegd zoals b.v. de CIL, Forum, Botanische groep, Inloggen, het maken van diverse programma om iedereen veel werk te besparen en ga zo maar door.
Buiten een enkel lid die vaak positief is over de website horen wij weinig van de leden en we zouden graag hun mening willen weten.
Daarom wil ik deze keer proberen u uit te dagen om eens zelf met nieuwe ideeën en voorstellen te komen, maar ook als u vindt dat bepaalde dingen extra aandacht zouden moeten krijgen of u vind dat iets niet goed is.
Zo heeft Sjaak Loef al regio’s gevraagd om hun verhaal te vertellen die ik dan ook met toestemming op de website plaats.
Ik zou graag veel meer voor verenigingen willen betekenen, maar kan dat niet zonder uw hulp.
Wilt u foto’s of een stukje plaatsen op uw regiopagina, dan staan wij altijd voor u klaar en dit geld ook voor uw regioblad die ik al voor sommige regio’s plaats.
Momenteel zijn wij bezig om de NKvF nog meer bekendheid te geven, al staat we er al heel goed bij als we deze opzoeken in verschillende browsers. Hierbij al 2 voorbeelden.

Dus na dit lezen zie ik uw reactie met smacht tegemoet.