vd Webmaster (2-21)

Als webmaster werk ik samen met diverse bestuursleden, maar ook een enkele keer met een enthousiast lid van de vereniging. Zo nu en dan komen dan goede ideeën naar voren ter verbetering van de website.
We proberen, ondanks de zeer rustige periode, de website toch aantrekkelijk en dynamisch te maken maar dat valt niet altijd mee.
Zo hebben we al in een aantal rubrieken een en ander aan u uitgelegd zoals b.v. de CIL, Forum, Botanische groep, inloggen en het maken van diverse handleidingen om iedereen veel werk te besparen en ga zo maar door.
Buiten een enkel lid, dat vaak positief is over de website, horen wij weinig van de leden en we zouden graag ook hun mening willen weten.
Daarom wil ik deze keer proberen u uit te dagen om eens zelf met nieuwe ideeën en voorstellen te komen, maar ook als u vindt dat bepaalde dingen extra aandacht zouden moeten krijgen of als u vindt dat iets niet goed is.
Zo heeft Sjaak Loef al regio’s gevraagd om iets te vertellen over hun regio in Fuchsiana, wat ik dan ook met toestemming op de website plaats.
Ik zou graag veel meer voor de diverse verenigingen willen betekenen, maar kan dat niet zonder uw hulp.
Wilt u foto’s of een stukje plaatsen op uw regiopagina, dan staan wij altijd voor u klaar en dit geldt ook voor uw regioblad, dat ik al regelmatig voor sommige regio’s plaats.
Momenteel zijn wij bezig om de NKvF nog meer bekendheid te geven, al staan we er al heel goed bij als we deze opzoeken in verschillende browsers. Hieronder 2 voorbeelden.

Dus na dit gelezen te hebben zie ik uw reactie(s) met veel belangstelling tegemoet.

Ton van der Vorst, webmaster.