vd Webmaster (1-20)

Nadat we het keuringsarchief behoorlijk hebben kunnen vullen merken we dat het “fuchsia” seizoen een beetje voorbij is. Dit is o.a. te zien aan de redelijke nieuwe aanmeldingen voor in te kunnen loggen op de website. De planten zijn “opgeborgen” en men richt zich nu wat meer op website van de NKvF, waar we uiteraard blij mee zijn. Een mooi moment om nog wat dingen opnieuw onder de aandacht te brengen.
De laatste maanden krijg ik weer diverse mail berichten van “teleurgestelde” leden die van alles hebben geprobeerd om te kunnen inloggen en wat niet lukte en dat vinden we zeer spijtig en is uiteraard niet de bedoeling.
De reden is al diverse malen tijdens de ledenraadvergadering aangegeven, maar ook hebben we deze informatie ook op diverse plaatsen van de website geplaatst.
De oude inlog codes van de oude website werken n.l. niet op de nieuwe website, de reden is dat maar ca 10% van de leden gebruikt maakt van de inlog waarbij een aantal dingen “extra” te zien zijn. Om alle leden standaard aan te melden geeft “technisch” gezien een redelijke “vervuiling” omdat er niets met deze data gedaan wordt, tevens levert het een redelijke werklast op om dit bij te houden.
Hierbij nog eens alles op een rij en zoals vermeld via de link
(helemaal bovenin op de website)

Nagenoeg alles is zonder in te loggen te bekijken op de website enkel volgende extra opties heeft u:

  • Het inzien van de meest recente Fuchsiana’s (ander minimaal 1 jaar oud)
  • Het inzien van de diverse documenten zoals onder andere financiële overzichten,
  • Het bekijken van diverse handleidingen voor het gebruik van diverse opties van de website,
  • Het maken van een lijst met uw favorieten bij de “nieuwe” CIL (*)

Voor het bewerken van de bestuur gegevens hoeft u NIET in te loggen, een wachtwoord is voldoende om toegang te krijgen tot deze pagina. Dit wachtwoord kunt u ook aanvragen met dit formulier. Het wachtwoord wordt echter alleen afgegeven aan de voorzitter en/of secretaris van uw regio.

(*)Vanwege wat wijzigingen van diverse programma’s waarmee we de CIL met foto’s bijhouden hebben we een achterstand om diverse oude favorieten lijsten van de aangemelde leden om te zetten. Ik ben druk bezig om hier een oplossing voor te vinden. Het zelf vullen na inloggen van een lijst kan uiteraard wel. Zodra we een oplossing gevonden hebben en de lijst is overgezet krijgt de gebruiker een bericht.

Heeft u na het aanmelden nog steeds problemen om in te kunnen loggen is er ook bovenin de website een link die wat informatie geeft van de mogelijke oorzaken cq oplossingen. Als dit alles niet zou lukken kunt u mij een bericht sturen zodat we dit samen kunnen gaan oplossen.

Mvg en veel kijkplezier ,Ton