landings pagina

EASY ART

 

Easy Art

EASY ART, de prachtige metallic look van SAN MARCO. Kan uw interieur wel wat verfijning in uitstraling gebruiken? Kies dan voor een persoonlijke touch met EASY ART van SAN MARCO. Dit product is een verf waarmee u oppervlakken met een metallic look kunt creëren. Deze verf komt goed tot zijn recht in combinatie met RILIEVO van SAN MARCO. Het product is een acrylaat die zich op vele ondergronden laat toepassen. Deze verf is uitermate geschikt voor gebruik in uw interieur, is afwasbaar en zowel met een kwast, spons als spaan te verwerken. Let wel op het feit dat er met elke applicatietool een ander effect wordt gecreëerd.

EASY ART, zowel modern als klassiek

EASY ART creëert prachtige aantrekkelijke oppervlakken die ideaal zijn voor zowel moderne als klassieke interieurs. Het product is ook zeer geschikt voor exclusieve en zeer verfijnde interieurs, zoals voor in hotels en restaurants. De verf is heel eenvoudig aan te brengen en zorgt altijd voor uitstekende decoratieve resultaten. EASY ART leent zich perfect voor het personaliseren van verschillende oppervlakken zoals hout of kunststof om een aantrekkelijke sfeer vol energie te creëren. Met EASY ART maakt u onder andere blauwstaal na en kunt u door middel van sponstechnieken prachtige chromatische uitstralingen creëren.

Let op: het product mag niet aangebracht worden op pas geverfde oppervlakken en de oppervlakken dienen voldoende voor behandeld te worden.

Het product mag aangebracht worden “mits de juiste primer en fondlaag wordt gebruikt” op:

  • Nieuwe en oude pleisters op basis van hydraulische bindmiddelen;
  • Betonnen oppervlakken;
  • Gips- en gipsplaatoppervlakken;
  • Oude verven en muurcoatings die organisch of mineraal van aard zijn, mits droog, compact en absorberend;
  • Minerale conglomeraten van verschillende soorten, mits absorberend;
  • Houten oppervlakken, vezelplaat, multiplex en dergelijke;
  • Op plastic materialen en PVC.
[nectar_btn size=”jumbo” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” color_override=”#81d742″ icon_family=”none” url=”https://www.sanmarcobv.com/contact/” text=”CONTACT”]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[nectar_btn size=”jumbo” button_style=”regular” button_color_2=”Accent-Color” color_override=”#81d742″ icon_family=”none” url=”https://www.sanmarcobv.com/contact/” text=”CONTACT”]