Jurering fotowedstrijd Vriendendag 2023

Tijdens Vriendendag op zaterdag 19 augustus in de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest worden de ingezonden foto’s voor de jaarlijkse fotowedstrijd tentoongesteld. U kunt deze foto’s daar niet alleen bewonderen maar alle bezoekers kunnen ook mee beslissen welke foto’s bekroond worden met een prijs.

Bij de foto’s zullen beoordelingsformulieren liggen die u in kunt vullen. Iedere deelnemer mag één formulier invullen. Deze worden vervolgens in de daarvoor bestemde brievenbus gedaan. Aan het einde van de dag worden de stemmen geteld en volgt de prijsuitreiking.

Er zijn twee categorieën, waarbij u voor elke categorie één foto mag kiezen als uw favoriet.

  • Close up fuchsiabloemen
  • Algemeen fuchsia’s

De 1e prijs van de categorie algemeen fuchsia’s is de Mieke Meursing trofee. Close up fotografie vergt meer kennis en ervaring qua fotografie dan algemeen fuchsia’s. De categorie algemeen fuchsia’s is dus voor een grotere groep leden bereikbaar voor deelname. Reden om de winnaar in deze categorie te belonen met de trofee, genoemd naar en eerbetoon aan één van de oprichters van de NKvF. Uiteraard is er ook voor de andere winnaars een leuke prijs beschikbaar.

Kom dus naar Vriendendag en beslis mee welke fotografen met een prijs en een bekroonde foto naar huis gaan.
Als klap op de vuurpijl kunt u ook een jaar gratis lidmaatschap bij de NKvF winnen door een beoordelingsformulier in te vullen. Uit alle ingevulde en gecontroleerde formulieren wordt namelijk één winnaar getrokken. Heeft u al een lidmaatschap en wordt uw formulier getrokken? Dan krijgt u gewoon uw lidmaatschap voor 2024 gratis.