Ledenraadsvergadering 10 april 2021 gaat niet door!

De ledenraadsvergadering van 10 april gaat NIET door. Dit in verband met de maatregelen in het kader van COVID-19. Zoals het zich nu laat aanzien (medio januari 2021) zullen onze leden, die zich in meerderheid in de risicogroep bevinden, op 10 april nog niet allemaal zijn gevaccineerd.

Thuiswonende ouderen vanaf 60 jaar zullen volgens de vaccinatiestrategie van de rijksoverheid d.d.  12 januari 2021 (zie www.rijksoverheid.nl) vanaf eind februari 2021 worden gevaccineerd. Om elk risico te vermijden heeft het bestuur daarom besloten deze bijeenkomst niet door te laten gaan. Zodra er meer duidelijkheid is wanneer we weer bij elkaar kunnen komen, zullen we een nieuwe datum plannen en deze direct melden aan de ledenraadvertegenwoordigers en aan de besturen van de regio’s, op de website en in Fuchsiana.

Leave a Reply

CAPTCHA


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.