Regio 26 Nieuwsbrief (november 2018)

C:\Users\Jack\Desktop\Regio26.png

NIEWSBRIEF REGIO 26 NOVEMBER 2018

VAN DE VOORZITTER

Beste leden,

Als ik dit schrijf staan mijn geraniums en fuchsia`s reeds binnen, maar als ik naar buiten kijk dan heb ik het gevoel dat de zomer weer begint, want het is buiten bijna 20 graden.

We hebben dit jaar wel een jaar gehad van veel extremen wat het weer betreft, bij veel fuchsia liefhebbers hebben de planten veel geleden door de hitte. We hebben dit jaar weer twee buiten evenementen georganiseerd.De bijzondere gezellige middag bij Deen Span en de open tuin bij Cees en Adrie van de Nieuwelaar.En niet te vergeten, onze traditionele beugelmiddag in Heeze met de wedstrijdplant. Verslagen van deze bijeenkomsten komen in de volgende FUCHSIA PROAT te staan in Februari.

Nieuwjaarsbijeenkomst.

Graag nodigen wij u uit voor de Nieuwjaarsreceptie. Deze wordt gehouden op Donderdag 3 Januari vanaf 20.00 uur in Den Akert in Geldrop. Tijdens de avond wordt een powerpoint-presentatie gepresenteerd met daarin foto`s van de evenementen van het afgelopen jaar. Het zou leuk zijn als u foto`s heeft van uw tuin of andere tuinen en deze naar Jack Vogels mailt: postbus24@live.nl dan kan hij ze bij de presentatie voegen. Er zal ook een loterij worden gehouden met leuke prijzen.

Wedstrijdplant 2018.

De wedstrijdplant van 2018 was de Louis Hasselman.Er zijn 7 planten ingeleverd bij de jury, die bestond uit Christ Jorissen en Cees van de Nieuwelaar. De eerste prijs was voor Sjef Giepmans, de tweede prijs voor Wim Ruyters, en de derde prijs voor Wout Aleman.

Ik hoop U allen te zien op de nieuwjaarsreceptie.

Jan Geenen.

Leave a Reply

CAPTCHA


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.