Regio 26 Nieuwsbrief (mei 2018)

Van de voorzitter.

Na een warmer voorjaar dan gewoonlijk was het toch even schrikken toen we nog twee nachten vorst kregen.
Maar als ik dit schrijf kom ik net uit de tuin en heb ik de tuin water moeten geven omdat het hoog zomer is (27 graden).

Zoals u verder op kunt lezen hebben we weer een paar mooie activiteiten voor de boeg. Ik wens u allen een mooi fuchsia jaar toe, en zij die geen fuchsia`s meer hebben hoop ik dat ze kunnen genieten van de open tuinen en shows in de diverse regio’s. Ook wil ik weer een oproep doen voor een vertegenwoordiger in de ledenraad, Cees van de Nieuwelaar stopt aan het einde van dit jaar. Als er geen aanmelding komt zullen we niet meer vertegenwoordigd zijn in de raad. Open tuin, buitenactiviteit en barbeque Onze eerste activiteit is op zaterdag 7 juli. Er is dan een opentuin bij Deen Span, Weebosserweg 57 Bergeijk, tel: 0654783842. U bent welkom vanaf 14.00 uur. In de loop van de middag organiseren we een sportief gebeuren op basis van vrijwilligheid. Wij als bestuur bieden u dit aan, er wordt dus geen eigen bijdrage gevraagd. 0p deze middag wordt u voorzien van drank en hapjes, en de middag wordt gezellig afgesloten met een barbecue rond 18.00 uur. Leden die in de middag verhinderd zijn, ontvangen wij graag nog op de barbecue. Om het een en ander goed te kunnen voorbereiden moet u zich opgeven voor 1 juni. Ook uw partner of vriendin is welkom. Aanmelden kan door een mail naar jangeenen@het net.nl te sturen of telefonisch: 06 – 309 717 50 of 040- 221 29 06. Zij die zich reeds op de jaarvergadering hebben opgegeven zijn bekend, of er moet onder tussen iets veranderd zijn dan graag een berichtje.

Open tuin familie Van den Nieuwelaar

De tweede activiteit is de open tuin bij Cees en Adrie van de Nieuwelaar. Deze vindt plaats op zaterdag 14 Juli van 14.00 uur tot 16.00 uur. Het adres is Beatrixslaan 5 in Heeze. Beugelmiddag en wedstrijdplant De derde activiteit is onze jaarlijkse beugelmiddag, zoals afgesproken is op de laatste ledenvergadering. Deze vindt plaats in “DE OUDE GLORIE” in Heeze , Euvelenweg 2 en wel op woensdag 19 september . Wij ontvangen u graag vanaf 12.30 uur met koffie en gebak. Om ongeveer 13.30 uur vangen we aan met het beugelen. We beugelen weer in groepjes van vier personen. Bij binnenkomst krijgt u twee consumptiebonnen. Alle volgende consumpties worden op een briefje geschreven en dient u aan het einde van de middag af te rekenen aan de bar. Ook ontvangt u het groepsnummer voor het beugelen. Om ongeveer 17.30 uur staat er weer een Chinees buffet klaar, dat u wordt aangeboden door het bestuur. Wilt u zich voor 1 augustus aanmelden? Dat kan op de zelfde manier als boven bij de eerste activiteit staat aangegeven. Bij het aanmelden laten weten als u niet mee kunt beugelen maar toch graag aanwezig wilt zijn. Zij die zich reeds op de jaarvergadering hebben opgegeven hoeven dit niet alsnog te doen. Wel graag laten weten als u na opgave alsnog verhinderd bent. Op deze middag ontvangen wij natuurlijk ook uw wedstrijdplant, die gestekt is door Cees van de Nieuwelaar. Ik hoop dat we weer een gezellige middag beleven.

Huldiging Wout Aleman

Tijdens de ledenvergadering is de heer Wout Aleman gehuldigd in verband met zijn 25 jarig lidmaatschap bij de NKvF. Hij ontving uit handen van de voorzitter het speldje en de bijbehorende attentie.

Leave a Reply

CAPTCHA