fuchsiawebsite

Beste Fuchsia-liefhebberWelkom op onze website, wat fijn dat u onze nieuwe website bezoekt.

Als echte fuchsia-liefhebber vindt u juist hier alle informatie over onze prachtige hobby.

Allereerst is daar het FuchsiaForum, hier kunt u die vraag stellen die u al zolang bezig hield. Onze deskundige,jarenlang ervaring op het gebied van onze hobby, zal u dan zo spoedig mogelijk van de uitgebreid antwoord voorzien. Ook vindt u onder het menu item Agenda allerlei actuele Fuchsia’s tips voor een gezellig dage uit, o.a. Open Tuinen (2018) En natuurlijk ontbreekt de grote fuchsia-database niet, waarin de nieuwste en mooiste fuchsia te vinden zijn met foto en beschrijving. Voor kwekerijen die hun stekken willen aanbieden, bieden wij extra ruimte op deze website. Van hen wordt slechts een kleine bijdrage in de kosten gevraagd. Ons doel is om verkoper en koper van kwalitatief goed materiaal, bij elkaar te brengen. Zodat de echte fuchsia-liefhebber beschikt over prachtige planten. Vind dat u na het bezoeken van onze Fuchsiawebsite, u geïnformeerd wil blijven registreer u dan als fuchsialiefhebber van deze website.

Groet het Fuchsiawebsite team.

Leave a Reply

CAPTCHA


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.